Där satt den. Idiot. Äckel. Bitch.

Jag är tjock, du är ful. Jag kan banta, vad fan kan du?

Frågestund!

Kör på en frågestund! Fråga vad ni vill och jag svarar någon gång i slutet av veckan! 

Tisdag 22.15

Hej sötisar! Greta och jag har precis tittat klart TopModelSverige på tv3play, vi missade det för vi satt och kollade på Harry Potter hehe...
Träffade Malin och Klara klockan 10 vid islandstorget imorse, vi drog till Vby och solade solarium för jag är äckligt blek. Sminkade mig där, vidare in till stan! Köpte ingeting eftersom jag nästan är helt pank, så efter ett tag åkte vi hem till Malin och tjockade oss. Annars så snackade vi bara, tittade på tv och allt sånt där... Gick också förbi Soffis som varit sjuk hur länge som helst! Krya massor Sophie, loveyooou!

Bloggtorka.

Har verkligen ingen lust alls att blogga för tillfället. Allt är ändå så sjukt ointressant. Imorgon drar jag in till Vällingby med Malin och Klara, solar en snabbis i solariumet (LKndglnjrehnfngakrjehny så äckligt blek jag är just nu!) och sen frukost någonstans. Inte träffat tjejerna på 4 dagar och känns som en hel evighet...
Bjuder på en snart 1 år gammal bild, bara för att jag saknar tiden så sjukt mycket. Och mitt hår förresten... Eller vafan, det där skrev jag bara för att jag inte orkar ladda upp någon ny bild. Uppdaterar imorgon, puss!

Nörden

Mobilblogg nu! Idag ska jag bara vara hemma och sova i soffan. Mår sådär och vill vara pigg tills träningen ikväll. Imorgon ska jag träffa Malin & Klara bebisarna, sen på kvällen sover jag nog hos Gretchen. MTV och Awkward nu, puss!

Jag saknar mitt hår.

Ser hemsk ut i kort hår verkligen! Sitter bokstavligen talat och väntar på att det ska växa ut igen! Gjort är gjort. Men mitt hår var verkligen jätteslitet så det behövdes ju liksom, men ändå, vill ha tillbaka det nu.

Söndag.

Är så sjukt trött idag! Inte orkat göra någoting alls... Greta kom vid 11tiden och vi har bara tittat på tv&Elsas värld hela dagen. Klockan är nu 18.48 och jag ska väl snart äta middag... Vet inte vad som händer ikväll, ingen är ju typ hemma? Smsa mig. Puss!

Starting to hit me, now when you´re not with me-

Jag saknar dig.

Ångrar så sjukt mycket...

... att jag klippte av mig allt mitt hår.

Fredagkvällen!

Efter skolan åkte jag snabbt in till vällingby, med världens allra bästa Myra som följde med. Var tvungen att köpa en bh och ett par svarta jeans! Sen hem en snabbis, drog på mig ett par mjukisar och drog till Karin, dit också Elle kom. Gud så jag saknat dom bruuudsen! Vi fick i alla fall bråttom och fick fixa oss sjukt snabbt och sen drog vi till elverket... Haha, och jag vet vad alla tänker nu... Men det var hur som helst roligt att umgås. Vi träffade kasper, adam, didrik, christian och gustaf där, annars var det inget speciellt kul direkt... Var hemma vid typ halv tolv och då somnade jag med kläder och smink på... Tack Karin&Elle älsklingar för en sjukt kul kväll hahaha

Hejdå hår

Någon som vet någon bra frisör? Måste nämligen klippa av mig håret. Jag vet att det är dumt och att jag kommer ångra mig men jag måste verkligen göra det... Mitt hår är helt förstört&slitet och det är inte fint alls. Så ska klippa ca en dm, har jag tänkt mig i alla fall... Det måste vara längre än till axlarna hursomhelst. Sen vill jag liksom tunna ut det? Går det? Så att det inte ser helt avkapat ut för det hatar jag.
Somras. Hejdå hår ♥

Äckelvecka

Förlåt förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen! Kan se till att mobilblogga lite i veckan men annars är det så jävla mycket så tveksamt om jag kommer hinna mer än det. Ska ta mig igenom veckan snabbt och sen ha sjukt kul med Karin och Elle på Fredag! Saknar er!

ÄlsklingsFjomp

Lovisa gick precis härifrån. Vi gjorde ingeting... Tittade på Bert och tog fula egobilder. Thats how we do it på fredagskvällarna! Lovade också Fjompen att skriva att hon är bäst! På riktigt, verkligen.
1 år gammal bild, orkade inte ladda upp en ny...
Jag älskar dig Lovisa!

Sen.

På väg nu! Börjar om 7 minuter så borde hinna!

Friiiiday

Godmorgon! Sov jättelänge idag så nu har jag egentligen skitbråttom! Har ingeting att ha på mig och orkar inte sminka mig. Åh, tur som fan att det är fredag idag. Ha en bra dag, puss!

Gått genom livet med en övertygelse om att jag satt något som spår som har haft betydelse.


What am I suppose to do when the best part of me was always you?

Idag började jag 8.30 och fick skjuts för en gångs skull, tack mamma! Skolan gick segt, trots att jag och Nora hade NO hela dagen och typ bara satt och skrattade. Satt kvar i korridoren ett tag efter vi slutat och bara snackade. Var hemma vid 16 och sen följde jag med mamma och handlade... Köpte hårinpackning osv, mitt hår är verkligen helt förstört. Inte fint på något sätt!
Fan att jag klippte det... Måste sluta platta det så mycket!
Vill ha mitt hår såhär!

Innebandy Nu!

Tänker inte skriva att jag är "forever alone" på alla hjärtans dag. För Nora var faktiskt med och degade&tröståt framför Tvn hela eftermiddagen idag. Glad Alla Hjärtans Dag förresten!

Alla Hjärtans Dag.

Hej söta! Alla hjärtans dag idag... Vi ska till typ Nordiska Museét hela dagen och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träning senare på kvällen hur som helst. Den här dagen ska fan bli bra för jag vann precis 50kr på Triss!

Fuck that new girl you like so bad.

Ingen lust att blogga. Ska lägga mig i sängen och fortsätta smsa runt lite. Hatadethär.

Fredag!

Så ksjgnhjkfhjkrbn skönt! Är i alla fall hemma nu, och ska gå och lägga mig och sova sjukt länge! Vid typ 8 gick jag och mötte upp Emil plutten, sen träffade vi Simon, Arvid och Eric! Vi gick typ en bit sen drog vi hem till mig och tittade på film och sådär. SupÄrr. Men i alla fall, imorgon har jag träningsmatch och innan den vet jag inte vad jag gör. Skulle färgat håret men Arvid och Simon fick mig att ändra mig... Sova nu! Pusshej!

Godmorgon!

Sov i flätor, så nu är mitt hår jättelockigt! Får vara så för jag orkar inte platta det lika ofta. Mått hår är verkligen förstört! Ska i alla fall färga det i helgen tror jag. Sjukt nervös!
Hahahahaha mer än ett år gammal! Lockigt hår där, hur som helst.

Matematik

Kom i tid trotsallt! Precis haft lunch och nu sitter alla bruids vid skolsyster. Bloggar senare ikväll för jag måste plugga matte. Fml x1000

Torsdagmorgon

Dålig uppdatering igår! Men i alla fall, jag har ingen aning om vad klockan är men jag borde antagligen gå till skolan nu! Har precis sminkat mig litegrann, värsta fuldagen. Åh orkar inte! Inget speciellt idag, matteförhör osv. Döda mig. Puss på rumpi!
Och nej, jag tänker inte lägga ut någon "dagens outfit" eller "facelook".

Älskling!

Världens finaste kille- Paul Weasly! ♥ hahahhahaha kändiscrush, känner mig töntig.

Saknar så sjukt mycket!

Hittade massor av gamla bilder på den gamla datorn... Herregud vad jag saknar!

Varsågod, Claudia.

Blir pressad till att blogga... Kom i alla fall precis hem från innebandyträning, gick sämst. Just nu borde jag räkna matte men jag orkar inte. Borde också äta, men det vill jag inte. Ska ta ett bad och sen sova bara... Imorgon slutar vi skittidigt och jag och några andra ska spela lite fotboll inför SkolDM!
Två år sen, snart, frugis! Saknar!

Tisdag suger

Mobilblogg nu! Vi har idrott, utomhus, i kylan. Men jag kunde inte hitta mina skridskor imorse... Så jag, Mois, Eric, Felix, Viktor och Lukas är ute och går runt spåret. Annars är jag bara på sjukt dåligt humör och går 10 meter bakom resten. Ha en trevlig dag, hejdå.

Kväll!

Ansiktsmask, bad, raka benen, smörja in mig, hårinpackning, läsa & sen sova! ♥

Frisören var stängd!

Frisören var stängd, så jag kunde varken klippa eller färga.

Dåligt humör.

Idag är en sånhär dag då jag bara vill dö. Är så jävla onöjd med mig själv... Inga kläder passar och sminket sitter inte på. Gått runt i mjukisar och bara varit sur ett tag nu. Är det någon som vill byta utseende och hela skiten med mig? Längtar inte ett dugg till sommaren, för då tänker jag gå och stänga in mig. Pallar inte vara en såndär som tänker exakt på vad man stoppar i sig och tränar hela tiden, men jag har inget val för annars kommer jag bli en av dem som blir tjockisar av sin jävla äckeldiabetes. Om det inte redan hänt i och för sig. Vägrar det här!

Söndag 12.00

Precis sminkat mig litegrann. Gretchen kommer snart, vi ska in till stan och hon ska klippa sig. Tänkte också göra det, och färga det i samma vända. Men det blir inte så i alla fall... Får bestämma mig i veckan istället...
Vad tycker ni?

10 saker-

1. Jag absolut hatar när människor skrivar "Gilla min profilbild så gillar jag din." Det är bara för att ingen gillar ens bild annars? Lägg till "Tidsfördriv..." efter, så vet alla att du bara gör det för att du har tråkigt? Fast nej, ingen går på den! Skriv istället, "Hej, gilla min profilbild för jag vill inte se mobbad ut." Och lika kul varenda gång när folk tar bort statusarna efter alla har gillat bilden. Åh, patetiskt!
2. Jag har diabetes sedan 1an. Och nej, jag fick det inte av att jag åt mycket sött eller var nån liten tjockis! Det finns två typer av diabetes och jag har alltså inte den. Hatar när folk säger "sockersjukan" bara för att det inte vet något om det... Men det är i alla fall det värsta som finns, jag hatar diabetes, skulle vara så jävla skönt att slippa! Men man har det hela livet så det är bara att bita ihop.
3. Jag har bara varit kär en gång. Och jag kan fortfarande inte tänka mig själv med någon annan än honom. Men jag förstörde allt! Och saker kommer nog aldrig bli som förut... Synd verkligen, för allt var perfekt och jag saknar honom mer än allt annat. På riktigt.
4. Stör mig på ytliga människor. Folk som bara går efter någons utseende och inte bryr sig om personligheten. Stör mig också på när folk aldrig kan släppa sitt eget utseende! Går och klagar och typ sminkar sig hela tiden osv. Fast det är klart, om folk slutade bry sig om hur andra såg ut skulle man slappna av mycket mer. Åh, så jävla dumt bara. Man kan ju inte göra något om hur man ser ut?
5. Jag älskar killar som luktar gott. Killparfym överhuvudtaget! Men också killar som luktar gott, hela tiden naturligt, liksom? Bästa som finns typ!
6. Jag har alltid velat ha bruna ögon. Även fast jag är blond och väldigt ljus hela jag, har jag alltid velat ha det. Tycker nästan alltid allas ögon är sjukt fina, men bruna är ändå snyggast! Tänkte tom. skaffa linser ett tag, men sen kom jag på att jag antagligen inte skulle passa i det och jag vill att folk ska se mina egna ögon lixom? Men hur som helst, bruna ögon är sjukt jävla fiiint!
7. Är så extremt trött på mig själv. Har pratar med typ dialekt från Jönköping i tre dagar? Kan verkligen inte sluta, fast det är så irriterande att lyssna på. Haha, tycker synd om alla som hört mig prata de senaste dagarna! Mina nya favoritord är, Fränt, Fräsigt och Fräscht! Hur ofränt är inte det lixom?
8. Jag använder: Lixom, bah, typ, såhär&sådär exakt hela tiden! Särskilt när jag är lite nervös eller liknande. Något jag måste sluta med, låter verkligen korkad på riktigt! Men meningarna flyter lixom bah på typ såhär himla bra när man typ använder sådana ord lixom!
9. Jag vill färga mitt hår brunt. Tänkt på det i några månader, fast jag vet inte om jag vågar. Alla säger typ nej, och att jag alltid har varit blond och sånt där... Men jag är verkligen trött på mitt hår! Så jag kanske till och med gör det imorgon, utan att berätta för någon... Men tänk om det blir sjukt fult? Då kommer jag aldrig bli såhär blond igen, för jag vägrar att blondera det. Tycker det ser lite sådär halvbilligt ut och särskilt när man blir äldre.
10. Jag har alltid haft högt temprament och dåligt tålamod. Något jag kanske inte visar i skolan eftersom jag vill vara på bra humör då, även om det inet gått så bra senaste tiden. Usch, ibland suger allt. Men i alla fall, folk brukar inte tro det om mig men jag kan verkligen bli sjukt arg. Är inte en sån som säger att det är okej, fast man egentligen vill slå ihjäl personen, haha om ni fattar? Sen är jag ganska ofta väldigt glad, så man kan väl säga att jag har ganska grova humörsvängningar haha.
Här varsågoda, läs min bibel!

I guess carma comes back around, cause now I´m the one who´s hurting.

Jag vet att jag inte har uppdaterar någoting! Men det har vart sjukt mycket annat ivägen! Kan göra något litet intressant inlägg senare. Inte fan vet jag liksom! Puss på er!

RSS 2.0